HomeShëndeti

Pse duhet të pini qumësht me çokollat pas palestre

Të gjithë ata që frekuentojnë palestrën, kanë vënë re që shumica mbajnë me vete pije që ju japin energji.
Me siguri nuk keni parë askënd më një gotë me qumësht dhe çokollatë.
Ne ju tregojmë arsyet përse është e këshillueshme kjo pije:
-Përmbajtja e proteinave,karbohidrateve dhe vitaminave të shumta  e bën qumështin me çokollat një burim energjie për trupin tuaj.
-Kushton më pak se pijet e tjera dhe ka shije më të mirë.
-Njerëzit që e konsumojnë sipas një studimi, bëjnë mesatarisht 6 minuta më shumë ushtrime.
-Nuk krijon varësi ndaj saj.

TË NGJASHME