HomeLajmi i Fundit

“Pse nuk ikën në Rinas”/ Rama komentuesit: Mos i qa hallin shtetit!

Çështja e grevës së Albcontrolit ka marrë një përmasë shumë të madhe politike, mediatike si dhe ka pasur vëmendjen maksimale të qytetarëve.

Sakaq kryeministri Edi Rama ka në rrjetet e tij sociale kishte postuar një foto nga Tepelena, ndërsa një qytetar i komenton se ai duhet të ishte në Rinas, dhe se e gjithë situata e krijuar tregon rënien e shtetit.

Kryeministri i jep këtë përgjigje:

Komentues: Tani duhet të ishe në Rinas jo në Tepelenë, shteti ka rënë s’ka kuptim që vazhdon fushatën dhe nuk merr masa për këtë që ndodhi, është rënia e shtetit.
Edi Rama:…mos qa hallin e shtetit ti se nuk bie shteti jo! Rri e shiko!

Rama Koment

TË NGJASHME