HomeSociale

Publikohet “Pakti për Universitetin”, ja çfarë parashikon

Ministria e Arsimit, Sporteve dhe Rinisë, Besa Shahini prezantoiPaktin për Universitetin”, në një takim me studentë e pedagogë.

nisjeprezantimit, Ministria Shahini theksoi se Pakti është një draft fillestar që është i hapur për çdo mendim e koment të studentëve, por ai shërben si pikënisje për një dialog gjithëpërfshirës me studentët.

Bashkë me ministren Shahini në dialogun me studentët janë të pranishëm edhe anëtarë të tjerë të qeverisë, që marrin në patronazhim fakultete të ndryshme që lidhen me fushën e tyre të përgjegjësisë, për t’iu përgjigjur interesimit dhe çdo pyetjeje nga ana e studentëve.


TË NGJASHME