HomeSociale

Punimet në rrjet/ Në këto zona të Tiranës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

oshee

Disa zona të Tiranës do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike. OSHEE ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin “Uniza Traktori”, në datat 11=13 Mars do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 09:00-13:00.

Me 11 Mars pa energji elektrike do të mbeten pa energji rruga “Pasho Hysi”, Kryegjyshata, Poligrafiku, Burgu 325, zona pranë deppos së ujit, rruga “Todi Shkurti”

Ndërsa me 12 Mars, pa energji do të mbete zona pranë Sanatoriumit, dhe me 13 Mars zona pranëe ish-Uzinës Traktori dhe pjesërisht në Shkozë.


TË NGJASHME