Punoni me ne

Procodev Dev_Ang

Publikoni dhe ju!

Bëhuni pjesë e jona! Dërgoni video/foto për çdo gjë që dëshironi te bëhet publike.
Stafi i GotaNews.TV do të marrë ne shqyrtim çdo material që do të dërgoni.

Kontakt:

Whatsapp Email

 

Aplikoni për punë!

Skuadra jonë po vjen duke u zgjeruar dhe ne ju ftojmë të bëheni pjesë e familjes sonë të madhe. Nëse jeni  krijues, të talentuar dhe mbi të gjitha të apasionuar pas punës, montazhier, kameraman, prezantues, gazetare,
ne ju ftojmë  të na kontaktoni cdo ditë. Ju mirëpresim!

Na Kontaktoni : [email protected] ose  +355694004011

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

 
Na Kontaktoni!