HomeUdhëtime

Pushime dimërore, ja ‘mrekullia’ që ju pret në Finlandë

Në regjionet e Pelkosenniemit, thellë në pyjet e errëta dhe të paprekura të Finlandës, kjo shtëpi eskimeze një-dhomëshe ka romancë të shkruar në të.

Gjashtë kasolle të vogla akulli janë në dispozicion për t’u marrë me qira dhe të gjitha ato janë pjesë e një biznesi familjar.

Rezultate imazhesh për Flini nën Drita e Veriut dhe nën yje në këtë shtëpi eskimeze në Finlandë

Këto shtëpi eskimeze janë ideale për personat të cilët thjesht duan të humbasin diku në pyll për t’u relaksuar.

Hapësira brenda, e cila gjithmonë është në minus gradë Celsius, mund t’i akomodojë deri në katër njerëz dhe gjendet menjëherë afër liqenit Pyhajarvi dhe afër parkut nacional Pyha-Luosto.

Varësisht nga periudha e vitit që e vizitoni, ky vend është ideal për t’i vëzhguar yjet dhe për t’i shikuar Dritat e Veriut apo Aurorën Polare.

Rezultate imazhesh për Aurorën Polare

TË NGJASHME