HomeLifestyle

Qëndroni beqare derisa ta takoni dikë që interesohet për ju dhe i bën këto 6 gjëra

Është diçka që ia vlen të pritet. Dashuria është emocion që duhet të përjetohet krejtësisht. Por frekuencat e personave të gabuar është mënyra më sigurt për të qenë të pakënaqur. Ndonjëherë përbërësit janë për t’ju bërë të mendoni se keni përmbushur dashurinë e jetës tuaj, por përfundoni duke kuptuar që ky person nuk po ju sjell asgjë të mirë. Prandaj është e rëndësishme të dini se si të distancoheni nga gjërat dhe të prisni derisa të gjeni partnerin i cili do t’ju trajtojë në mënyrë të drejtë.

Zgjidhni një person i cili vërtet kujdeset për ju dhe përkushtohet t’ju ndryshojë e t’ju bëjë më të lumtur.

Prisni dikë që nuk mund të qëndrojë larg jush 

Gjejeni një mashkull i cili asnjëherë nuk dëshiron t’ju lë. Dikë i cili e shijon çdo moment kur është me ty dhe i cili dëshiron t’ju sheh çdo ditë.Një person që vërtetë ju dashuron dhe nuk ngopet duke qëndruar me ju çdo orë, çdo minutë dhe çdo sekondë të ditës.

Pritni derisa të gjeni  dikë që është i interesuar rregullisht për ju

Personi i duhur do të kujdeset për mënyrën se si veproni çdo ditë. Edhe kur ai nuk mund t’ju shohë, do t’ju thërrasë dhe do të jetë kurioz të dijë se çfarë keni bërë gjatë ditës tuaj.

Prisni derisa të jeni me dikë që nuk ka frikë të shprehë ndjenjat e tij

Një person që ka ndjenja të thella ndaj jush nuk do të hezitojë t’i shprehë ato qartë për ju. Ai nuk do të hezitojë t’ju qetësojë dhe t’ju tregojë se çfarë mendon pa pasur dyshime.

Prisni për dikë që ndihet krenar që ju ka

Lidhuni me një mashkull i cili nuk frikësohet t’ju përgëzojë për të gjitha të mirat që keni dhe arritjet tuaja. Lidhuni me një mashkull i cili e feston çdo hap që ndërmerrni dhe që nuk i fsheh sukseset tuaja. Jeta është shumë e shkurtër për ta shpenzuar me njerëz të gabuar!

Prisni derisa të gjeni dikë që do pëlqejë gabimet tuaja aq sa cilësitë tuaja

Personi i duhur do t’i vlerësojë gabimet tuaja më shumë sesa cilësitë tuaja. Ai është plotësisht i vetëdijshëm që asnjë qenie njerëzore nuk është i përsosur dhe ju pranon ashtu si jeni .

Prisni për dikë që ju bën të ndieni atë që asnjëherë nuk keni ndjerë më parë

Ky person do të jetë ai që do t’ju japë shpresë në dashuri. Prisni për këtë moment, për arsyen e vetme se kur ai vjen, ju do ta kuptoni.


TË NGJASHME