HomeModa

Qëndroni në trend me këtë prerje flokësh!

Një ndër gjërat që fiksoi internetin – përveç mënyrës si mund të futej banda brenda Bankës së Spanjës – qe modeli i flokëve të aktores, që pas daljes së Úrsula Corberó-s në sezonin e tretë të “La Casa de Papel”.

RIO (MIGUEL HERRÁN) DHE TOKIO (ÚRSULA CORBERÓ) – “LA CASA DE PAPEL”, SEZONI 3

Në dukje të prera në mënyrë rastësore, të çrregullta dhe më të gjata në pjesën e pasme, një farë ngjashmërie me tredin e viteve ’80-’90, flokët e Tokios u bënë fiksimi i radhës.

ÚRSULA CORBERÓ, FESTIVALI I FILMIT NË KANË, 2018

ÚRSULA CORBERÓ, FESTIVALI I FILMIT NË KANË, 2018

Duket se një model i tillë po preferohet edhe nga vajzat e njohura shqiptare. Blogerja Françeska Çoniku eksperimentoi së fundmi me flokët frymëzuar pikërisht nga Tokio.

PHOTO COURTESY OF @__FRANSI_


TË NGJASHME