HomeSociale

Qytetarët nxjerrin të pavlefshme fletët e votimit në Tiranë

Sfida e maxhorancës në zgjedhjet e 30 qershorit është sigurimi i një pjesëmarrjeje sa më të lartë të votuesve në të gjithë vendin.

Por duket se jo çdo votues që paraqitet në qendrat e votimit është një mbështetës i shumicës. “Panorama” ka siguruar foto të disa fletave të votimit në Tiranë ku qytetarët kanë kundërshtuar zhvillimin e zgjedhjeve pa opozitën.

Në fletët e votimit qytetarët kanë vendosur kryqe dhe kanë shkruar “Rama ik”. Disa votues të tjerë kanë shkruar se nuk votojnë për rikthimin e monizmit. Opozita ka bërë thirrje që qytetarët të refuzojnë procesin e ditës së sotme dhe të mos shkojnë në votime.

Kujtojmë se në 31 bashki në të gjithë vendin janë të regjistruar vetëm kandidatët e maxhorancës, ndërkohë në pjesën tjetër ka kandidatë të “Bindjes Demokratike” apo edhe forcave të tjera të vogla.

1
2

Shenim ne fleten e votimit ka bere edhe Brizida Gjikondi e cila me pas e ka publikuar voten ne faqen e vet ne FB me kete shenim: E di që shkrimin se kam gjë.. po të paktën lashë shenjë në këtë histori.. jo fjalë..

3


TË NGJASHME