HomePolitikë

Rama bën premtimin në Thumanë: Ja kur do ndërtohen shtëpitë

Kryeministri Edi Rama është rikthyer në Thumanë, 17 ditë pas tërmetit tragjik që e goditi më rëndë qytetin shqiptar, në jetë njerëzish dhe në godina të dëmtuara.

Me zhurmën e fadromave dhe mjeteve të rënda që janë duke punuar, kryeministri Rama ka parë nga afër punën që po bëhet për rindërtimin e këtij qyteti.

Teksa bëri edhe një premtim duke dhënë edhe afat.

“Në mars-prill kjo do jetë e rindërtuar”.

“Brenda pranveres se ardhshme do keni shtepiat ketu..”, iu tha Rama banorëve.


TË NGJASHME