HomeRajon

Rama dhe Zaev lobim në PES për negociatat

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë ditën e sotme në takimin e Partive Socialiste Europiane, sëbashku me kreun e qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev.

Rama shkruan se në këtë takim ishin dhe komisionerët europian të familjes politike të BE-së ku u diskutua rëndësia që ka për Bashkimin Europian për t’i dhënë dritë jeshile hapjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

“#PESLeadersMeeting #KëshilliEuropian ??

Sëbashku me Kryeministrin Zaev në takimin e kryeministrave europianë të PSE dhe komisionerëve europianë të familjes sonë politike në BE, ku diskutuam për rëndësinë që ka për Bashkimin Europian, e jo vetëm për Shqipërinë e për Maqedoninë e Veriut, një vendimmarrje pozitive në Këshillin Europian”, shkruan Rama në Facebook.

Rama-takimi-PES1

TË NGJASHME