HomePolitikë

Rama e nis ditën me miken e madhe të Shqipërisë

“Mirëmëngjesi dhe me këtë moment duarshtrëngimi me një mike të madhe të Shqipërisë e shqiptarëve, e cila zbriti mbrëmë në vendin tonë menjëherë pas dhënies së rekomandimit për çeljen e negociatave për anëtarësim me Bashkimin Europian, ju uroj një ditë të mbarë”- kështu uron kryeministri Rama “mirëmengjes” , me një foto të tij dhe shefes për politikë të Jashtme në Bashkimin Europian, Federica Mogherini/gazeta-shqip


TË NGJASHME