HomePolitikë

Rama flet për Metën: Presidenti ka marrë drejtimin e opozitës

Ndërkohë që presidenti Meta përmes ftesës së dërguar Ramën, vijon ta presë në Presidencë, sikundër ka deklaruar, deri në orën 13:00, kryeministri ka folur sot për marrëzi të kreut të shtetit, teksa ka qenë në kafe me banorë të njësisë administrative numër 4.

Në përgjigje të një prej banorëve, që ka pyetur “Po presidentin si e kemi”, Rama ka dhënë këtë përgjigje:

“A ja, hëna, hëna, nuk është punë arti është punë halli, dalin nga arti se do kisha më tepër dëshirë të flisnim për gjerat që janë si të ndërtojmë, të transformojnë jo si të rezistojmë ndaj barbarive, por ca to bësh, presidenti ka marrë drejtimin e opozitës, dështon Luli, ndërhyn Iliri, është fatkeqësi e madhe për institucionin por nuk kemi ca bëjmë. E thashë unë na erdhi dita që edhe bujar nishani të duket si Xhefersoni, habi e madhe, jo realisht, kur bëmë marrëveshjen atëherë, që ishte e deklaruar nga të dy palët, më kujtohet kur po nënshkruanim, ata të presidencës merrnin në telefon, na dërgoni letrën me firmë të përbashkët që jeni dakord për shtyrjen e datës së zgjedhjeve që ishte brenda afatit dhe kornizës kushtetuese, e kërkonte me shkrim. Ky hapni vendin se do hidhem, është habi e madhe shumë dhe i hodhi benzinë zjarrit me atë marrëzinë e cfirmosjes së firmës së vet, u dha motiv sado absurd për tu kap këtyre që ne do mbrojmë dekretin, sot aktualisht e ka marrë përgjigjen shumë qartë ajo histori nga kolegji zgjedhor, se është ajo gjykata, dhe është pa të drejtë ankimimi”- tha Rama.


TË NGJASHME