HomeSociale

‘Rama ik’, protestë në Tiranë

Ndërkohë që në Tiranë ka nisur votimi dhe qytetarë i janë drejtuar kutive, të tjerë kanë zgjedhur të protestojnë. Kështu ka ndodhur pranë Shkollës Kushtrimi i Lirisë apo edhe pranë Liceut Artistik në kryeqytet, ku qytetarë kanë shpërthyer në thirrje “Rama ik”.

Ata thonë se në këtë mënyrë kanë zgjedhur të protestojnë kundër kësaj që po ndodh, që sipas tyre vetëm ditë zgjedhjesh nuk është, pasi votohet si në komunizëm.

“Jam shumë e indinjuar, kjo është e paprecedentë, tallje, po votohet si në monizëm, si në Partinë e Punës”- thotë një nga protestueset.


TË NGJASHME