HomeSociale

Rama mesazh sensibilizues shqiptarëve me fjalë të shenjta

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në”Facebook” ka përcjellë një mesazh sensibilizues qytetarëve shqiptarë, përmes një thënie të shenjtë.

Në një kohë kur vendi po përballet me pandeminë e Covid-19, Rama sjell shembullin e thirrjeve që u bëhej qytetarëve në kohën e kolerës.

“o ju njerëz, kolera është si zjar muri i ndezur dhe ju mund të jeni lëndë djekëse e tij, andaj shpërndahuni që zjarri(kolera) mos të ketë me çka të ndizet dhe kështu ai shuhet.”-shkruan Rama.

Mesazhi i Rames
FJALË TË SHENJTA?????

Inbound3631438738070389884

K.S/GotaNews


TË NGJASHME