HomeSociale

Rama, mesazh studentëve edhe nga Instagrami

Kreu i qeverisë ka nisur të përdorë Instagramin, duke menduar ndoshta se mesazhi i tij për ta do të vijë më lehtë nëpërmjet këtij rrjeti social, që është më i përdoruri nga rinia.

Pasi nuk mori përgjigjen që priste kur iu drejtua studentëve nga Facebook-u (dhe aq më pak nga Twitter-i), kryeministri Edi Rama po luan gurin e fundit në “luftën” e tij për dialog.

Me një foto në Insta Story, Rama tregon se është dakord për të 8 pikat e studentëve, por shton pyetjen: “Ku do e lëmë pra?”


TË NGJASHME