HomeSociale

Rama: Në 15:30 kam një mesazh për ju

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar të gjithë qytetarët shqiptarë se sot në orën 15:30 do iu jap një mesazh sa i takon çeljes së negociatave.

Me anë të një postimi në “Facebook” Rama gjithashtu theksoi se do të japë një mesazh dhe për biznesin e vogël, familjet në nevojë dhe përfituesit e pagës së papunësisë.

“SOT NË 15.30 KAM NJË MESAZH PËR JU PËR VENDIMIN PËR ÇELJEN E NEGOCIATAVE PËR ANËTARËSIMIN E SHQIPËRISË NË BASHKIMIN EUROPIAN ?? dhe NDIHMËN KONKRETE FINANCIARE QË DO TË LËVROJMË PËR BIZNESIN E VOGËL FAMILJET NË NDIHMË EKONOMIKE PËRFITUESIT E PAGESËS SË PAPUNËSISË ”, shkruan Rama.

K.S/ GotaNews


TË NGJASHME