HomePolitikë

Rama në Gjermani: Bashkëbisedim i hapur dhe pozitiv

Kreu i ekzekutivit Edi Rama ndodhet sot ne Gjermani.

Në një postim në Facebook, ai shkruan se në këtë takim do të këkrojë “Po” nga parlamenti gjerman, për çeljen e negociatave për Shqipërinë.

“Në Komitetin e Çështjeve Europiane të Bundestagut për të kërkuar PO-në e parlamentit gjerman për Shqipërinë.

Bashkëbisedim i hapur dhe pozitiv”, shpreht kreu i qeverisë.


TË NGJASHME