HomePolitikë

Rama nxjerr fotot e Kryeministrisë, mesazh të fortë

Teksa vijon puna për pastrimin e fasadës së Kryeministrisë, pas protestës së fundit të opozitës, Kryeministri Edi Rama ka publikuar foto dhe ka dhënë nje mesazh.

Sipas tij, “Kush ka zgjedhur të shëmtojë e të dëmtojë, është i dënuar të turpërohet e të dështojë”.

Mesazhi i Rames 

Kush ka zgjedhur të shëmtojë e të dëmtojë, është i dënuar të turpërohet e të dështojë. Kush ka zgjedhur të pastrojë e të ndërtojë, është i dënuar të durojë dhe të vazhdojë.

godina kryeministria1
godina kryeministria

TË NGJASHME