HomeSociale

Rama: Projekti te “Unaza e Re”, një ndërhyrje e rëndësishme

Kryeministri Edi Rama në postimin e tij të zakonshëm të çdo mëngjesi sot e ka nisur ditën me projektin në hyrje të Tiranës, në Unazën e Re.

Rama ka publikuar një video në facebook ku krahas saj shkruan se projekti është një ndërhyrje e rëndësishme në respekt të mjedisit.

Postimi

MIRËMËNGJES ?

dhe me këtë projekt të ri të hyrjes së Tiranës në Unazën e Re, që reflekton nevojën për të ndërhyrë në atë nyje tejet të rëndësishme dhe të ngarkuar, duke garantuar një qasje më miqësore me mjedisin urban, ju uroj një të dielë të bukur ?


TË NGJASHME