HomePolitikë

Rama publikon foton me katër vajzat ekselente që nga sot do të punojnë në Kryeministri


Kryeministri Edi Rama ka publikuar një foto me disa studente ekselente që janë punësuar në administratën e Kryeministrisë. Duke iu uruar punë të mbarë katër vajzave që nga sot do të punojnë në administratë ai shkruan:

‘Punë të mbarë, Krisi, Renada, Dorentina dhe Sabina, nga ekselenca studentore në administratën e Kryeministrisë.”


Kujtojmë që paraditen e sotme kryeministri Edi Rama prezantoi edhe portalin e Transparencës Universitare u-transparenca.al, sipas të cilit do të jetë një instrument për garantimin e transparencës në institucionet e arsimit të lartë.

Rama selfie me studentët e ekselencës, i uron punë të mbarë në Kryeministri


TË NGJASHME