HomePolitikë

Rama spot me Neritan Cekën për pjesëmarrjen në zgjedhjet e 30 qershorit

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur një spot ndryshe për të ftuar shqiptarët të jenë pjesëmarres në votime në 30 qershor.

Me një video, në nisje të së cilës dëgjohen mallkimet e ish-ministit dhe ambasadorit, Neritan Ceka, “ju vrafte Zoti se shkoni ne votime, ju qerrofshin syte, ju zente buken e kalamajve…”, e më pas me disa punë të kryera nga qeveria në fjalë, Rama ka zgjedhur të ftojë kështu shqiptarët në zgjedhje.

“(zëri në këtë video është i intelektualit, profesorit, ambasadorit, komentatorit dhe faktorit n.c)”-shkruan Rama bashkëngjitur kësaj videoje.TË NGJASHME