HomeLajmi i Fundit

Rama u zgjua me të mira, premton 1 miliardë lekë për…

Familjet të cilave iu është dëmtuar banesa nga tërmeti i fortë që goditi vendin tonë mëngjesin e 26 nëntorit të 2019-ës dhe ende nuk u është ndërtuar banesa e re do të vijojnë të mbështeten nga qeveria me bonusin e qirasë.

Kryeministri Edi Rama bëri të ditur sot se janë 1 miliard lekë të parashikuara në projektbuxhetin e vitit 2022 për të mbështetur ato familje që nuk munden ende të kthehen në shtëpitë e tyre, pasi janë në proces rindërtimi apo riparimi.


TË NGJASHME