HomeLajme

Rama: Viti i ri akademik me tarifa në varësi të notave

Kryeministri Rama flet për pikën e parë të tarifave. Këtë vit në janar nuk do të paguhet tarifa për të gjithë, me 4 dhe 10 ndërsa për vitin e ri akademik do të ketë shkallëzim meritokratik.

Në janar askush nga ju nuk do të paguajë siç do paguante. Nëse keni paguar gjysmën deri tani.

Ata që janë me 4 këtë vit po, vitin tjetër jo.

Ata që janë me 9-10 do i paguhet tarifa 100% nga shteti dhe do i jepet dhe një bursë

Ata që janë me 8-9 t’i paguhet 75%

Ata që janë me 6-7 t’i paguhet 50 %

Ata me katra e pesa të bëjnë si të dinë vetë.

Kjo vlen për vitin e ri akademik. Mos na kërkoni rimbursime. Kjo është rruga e duhur. Sa për historitë në janar do dalim prapë, ju bëni si të doni, ne do i përgjigjemi të gjithë pikave


TË NGJASHME