HomeSport

Reali arrin marrëveshjen për rimodelimin e stadiumit

Real Madridi tashmë i është lëshuar kredia e nevojshme financiare për rimodelimin e stadiumit Santiago Bernabeu.Risultati immagini per new stadium bernabeu
Bankat amerikane, Bank of America Merril Lynch dhe JP Morgan janë pajtuar t’i japin gjigantit të futbollit spanjoll një kredi në vlerë 575 milionë euro, pas një marrëveshjeje e cila përfshinë edhe bankat spanjolle Santander dhe CaixaBank, edhe pse këto të dyja do të ekspozohen më pak.

Risultati immagini per new stadium bernabeu
Sipas mediumit spanjoll, Real Madridi pritet të paguajë kredinë gjatë 30 viteve të ardhshme, me një interes minimal prej 2.5%, një pagesë vjetore prej 25 milionë euro.


TË NGJASHME