HomeModa

Reflektoni karakterin tuaj përmes veshjeve

Çdo ngjyrë e veshjes tuaj tregon karakterin dhe personalitetin që keni.

Ngjyra blu: Ju me të vërtetë nuk mund të gaboni kur vishni blu. Bluja ishte ngjyra që numri më i madh i menaxherëve të bizneseve mendonin të vishnin në çdo takim biznesi.  Epo, e gjitha ka të bëjë me psikologjinë e ngjyrave. Bluja është e lidhur me përshtypjet e besueshmërisë dhe kompetencës.

E kuqja është një ngjyrë interesante për sa i përket psikologjisë së ngjyrave. Është e guximshme, dhe tërheqëse për sytë. Në thelb, e kuqja do të bëjë që ju të qëndroni në këmbë, por mbase jo në mënyrën si dëshironi . Nëse keni një takim ose po shkoni në qytet duke shpresuar të takoni dikë, e kuqja është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Por  mund ta shmangni atë për një intervistë pune.

Ngjyra jeshile tërheq shqisat tona në një nivel primitiv. Ajo na tregon se ne jemi të sigurt në një mjedis pjellor, të pasur me ujë, mbi temperaturat e ngrirjes dhe me ushqim të mjaftueshëm për të mbijetuar. Tonet e të gjelbrës janë qetësuese dhe siguruese. Jeshilja rekomandohet jeshile si një lidhje psikologjike me “rilindjen” dhe, me krijimtarinë.

Rozë është një ngjyrë e afrueshme dhe mund të sjellë miqësi. Kur hyni në një mjedis shoqëror, kjo ngjyrë do të zbusë pamjen tuaj dhe do të hapë derën e komunikimit.

E bardha: tregon se jeni një person I organizuar.  Nëse jeni të sigurt se jeni lloji i personit që bën pjesë në këtë kategori, provojeni një intervistë pune në një fushë krijuese .


TË NGJASHME