HomeBotë

Refugjatët Shqiptarë nëpër gazetat prestigjoze

Gazeta prestigjoze angleze “The Sun” ka bërë një artikull për refugjatët kosovarë dhe shqiptarë më të famshëm në Mbretërinë e Bashkuar.

“Të paktën 80.000 refugjatë nga Kosova ikën këtu në vitet ’90. Por mijëra shqiptarë, përfshirë vrasësit, e përdornin krizën si mbulesë për të kërkuar azil,” ka shkruar “The Sun”.

Më pas ajo përmend disa nga emrat dhe historitë e refugjatëve shqiptarë të cilat kanë bërë më shumë bujë në Angli.

Sipas gazetës ngjarje të tilla si, përdorimi i identitetit të rremë kanë bërë dhe vazhdojnë të shokojnë opinionin vendas.


TË NGJASHME