HomeSport

Refuzuan uljen e rrogave, ndërpritet kontrata për futbollistët e Dinamo Zagreb

Kriza e shkaktuar nga koronavirusi po reflektohet edhe në futboll. Shumë klube kanë nisur të shfaqin probleme financiare dhe hapi i parë që kanë marrë është reduktimi i rrogave të lojtarëve. Mirëpo një rast i paprecedentë ka ndodhur në Kroaci.

Futbollistët e një klubi me emër siç është Dinamo Zagreb, kanë refuzuar reduktimin e rrogave, duke bërë që presidenti i klubit të marë një vendim drastik. Ai i ka ndërprerë kontratat për të gjithë lojtarët, përveç trajnerit. Deri në një vendim të dytë, të gjithë lojtarët janë të shkarkuar.


TË NGJASHME