HomeTeknologji

Regjistrohet shpejtësia më e madhe e internetit

Eshtë rregjistruar shpejtësia më e madhe e internetit ne Australi.
Një grup studiuesish nga universitetet Monash, Swinburne dhe RMIT regjistruan një shpejtësi të të dhënave prej 44.2 terabitëve për sekondë (Tbps).

Me atë shpejtësi, përdoruesit mund të shkarkojnë më shumë se 1.000 filma me definicion të lartë në më pak se një sekondë.

Australia qëndron në mes të renditjes globale për shpejtësinë e internetit, dhe lidhjet e ngadalta janë një burim i rregullt i ankesave nga përdoruesit.
Ekipi Australian shpresojnë se gjetjet e tyre ofrojnë një vështrim se si mund të duken lidhjet e internetit në të ardhmen.


TË NGJASHME