Botë Teknologji

Rekord historik, Apple arrin vlerën 1 trilion dollarë në bursë

Kompania Apple arriti vlerën 1 trilion dollarë në tregun e aksioneve, duke shënuar një rekord historik.

Aksionet e kompanisë përkohësisht arritën çmimin 207.05 dollarë dhe kjo bëri që kapitali i saj në treg të shënonte 1 trilion.

Apple është kompania e parë amerikane e tregtuar publikisht që arrin një kapitalizim tregu në këtë shifër historike.

Kompania Amazon, që disa analistë kishin thënë se do ta arrinte e para një trilionshin, vjen e dyta në vlerë, me 879 miliardë dollarë/lajmifundit.al

Related posts

Lihet e lirë kapitenia e anijes humanitare

Klaudia gotanews

Dhoma e Ulët revokon urdhrin e Trump për murin

Mila

Pozitat në Bashkimin Evropian, asnjë balancë mes vendeve

Klaudia gotanews
Na Kontaktoni!