HomeShowbiz

Rezarta Shkurta tha “Po”

Ermal Hoxha dhe Rezarta Shkurta ndodhen me pushime në Dubai, ku bashkëshorti i saj i ka propozuar për martesë.

Rezarta teksa i ka thënë “po”, këtë moment e ka postuar në Instagram-in e saj ku tregon edhe unazën me të cilën Ermali i ka propozuar.


TË NGJASHME