HomePolitikë

Rezoluta ‘kundër’ Presidentit/ Basha: E pavlefshme

Basha

Kreu i PD-së, Lulzim Basha e konsideroi të “pavlefshëm” rezolutën e miratuar sot në Kuvend, e cila i kërkon Presidentit të reflektojë dhe të respektojë vetëm kompetencat që i njeh Kushtetuta.

Në një konferencë për shtyp, Basha tha se nuk ka parlament, por “strehë të parlamenteve”.

Nuk ka parlament, por strehë të parlamentëve, që nuk e dimë kush janë aty, por e dimë kush i ka çuar dhe ka disa pseudoparlamentar për të gënjyer vetveten. Çdo akt i këtij pseudoinstitucioni për ne është i pavlefshëm“, tha Basha.


TË NGJASHME