HomeShowbiz

Ricky Gervais thumbon yjet që ankohen për izolimin në rezidencat miliona dollarëshe

Komediani Ricky Gervais në një intervistë të re u lëshua ndaj të famshmëve të pasur që po ankohen për izolimin në pallatet e tyre miliona dollarësh – ndërsa punonjësit e spitalit dhe të tjerët po rrezikojnë gjithçka gjatë krizës koronavirus.

Komediani britanik u tërbua pasi pa një seri kolapsesh mendose nga njerëz të famshëm, ku janë përfshirë Ellen DeGeneres duke krahasuar qëndrimin në rezidencën e saj sikur të ishte e mbërthyer në burg dhe gjithashtu ka folur për Kelly Ripa dhe këngëtarin Sam Smith që kishin shpërthyer në lotë nga izolimi.

“Pasi të mbarojë kjo, nuk dua të dëgjoj kurrë njerëz që ankohen për gjendjen e mirëqenies, kurrë nuk dua të dëgjoj njerëz që ankohen për infermieret përsëri ose për derëtarët”, tha komediani 58-vjeçar për The Sun.

“Këta njerëz janë duke bërë turne 14-orëshe dhe nuk ankohen. Veshin maska ??dhe mbeten me plagë, pasi rrezikuan në mënyrë të vetmohueshme shëndetin e tyre dhe shëndetin e familjeve të tyre.

“Por atëherë unë shoh njerëz që ankohen duke qenë në një rezidencë me një pishinë. Dhe sinqerisht, unë thjesht nuk dua t’i dëgjoj më këto”, insistoi ai.

Gervais – i cili ka një histori të dokumentuar duke sulmuar yjet egoistë – më vonë u përpoq të qeshë me komentet e tij.

Gervais tani di gjithçka për privilegjet e pasurisë, duke pasur një pasuri prej 125 milion dollarësh dhe duke folur me The Sun nga shtëpia e tij prej 13 milion dollarëshe, tha gazeta.

©G.T/GotaNews


TË NGJASHME