HomeShowbiz

Rihana në lot, humb personin e dashur

Këngëtarja dhe stilistja e njohur Rihanna është në zi për humbjen e njeriut të dashur.

Të martën në mbrëmje Rihanna ka ndarë ngushëllimet e saj për vdekjen e xhaxhait të saj Rudy.

Këngëtarja ndau një fotografi të xhaxhait dhe babait të saj, Ronald Fenty, me të cilin ka një marrëdhënie publikisht të diskutueshme dhe të komplikuar, dhe aktualisht është përfshirë në një proces gjyqësor.

Këngëtarja shkroi nën foton që postoi në Instagram, “Pusho në paqe, xhaxha Rudy”.


TË NGJASHME