HomeModa

Rikthehet moda e “piercing” dhe këto janë 6 vendet më “In”

Gati për të bërë diçka të re me paraqitjen tuaj? Nëse nuk i keni kushtuar rëndësi rrjeteve sociale së fundmi, “piercing” janë më elegant se asnjëherë.

Nuk po flasim vetëm për një të shpuar më shumë në veshin tuaj. Eksperti i “piercing”, J. Colby Smith, tregon se cilat janë tendencat më të fundit, disa prej të cilave mund t’i keni bërë tashmë.

1.Piercing i buzëqeshjes

2.Në kockën e veshit

daith-piercing-march-2016-w540
conch-piercing-march-2016-w540

4.Në hundë

septum-piercing-march-2016-w540

5.Në gjuhë

tongue-ring-w352

6.Në kërthizë

tumblr_mqlytc1Slr1rpug2oo1_500
navel-piercing-march-2016-1-w352

TË NGJASHME