Lajme Lifestyle Teknologji

Risi në Whatss App, ja veçoria më e re e mesazheve

Mesazhet vetë-shkatërruese janë shumë të dobishme kur bëhet fjalë për shkëmbimin e informacionit të ndjeshëm.

Ju mund ta keni parë këtë veçori në Telegram dhe disa aplikacione të tjera të mesazheve.

Sidoqoftë, për WhatsApp, do të jetë një shtesë e rëndësishme kur të arrijë. Aktualisht është në fazën e zhvillimit dhe do të lansohet shpejt në versionin e qëndrueshëm.

Kjo duhet t’ju lejojë të dërgoni një mesazh dhe të specifikoni një kohëmatës për të vetë-shkatërruar atë.

Gjithashtu ju lejon të zgjidhni midis 5 sekondave ose 1 ore që mesazhet të zhduken.

Ju me siguri do të jeni në gjendje ta shfrytëzoni këtë veçori edhe në Grupe përfshirë bisedat individuale.

Me informacionin në dispozicion tani, nuk mund të konfirmohet nëse do të ketë më shumë opsione të kohërave për zhdukjen e mesazheve.

Sidoqoftë, do të funksionojë ashtu si bën aplikacioni Telegram për mesazhe vetë-shkatërruese.

Vini re se ende nuk ka njoftime zyrtare në lidhje me funksionin.

Related posts

Nasa zbulon planetin e akullt

Mila

Disa këshilla si të bëni dikë për vete!

Xhensila Gotanews

Universiteti i Mjekësisë heq tarifat e shërbimeve për studentët

Mila
Na Kontaktoni!