HomeShowbiz

Rita Ora flet për albumin e ri

Këngëtarja shqiptare po vazhdon me sukses të bëjë karrierë duke sjell këngë të reja dhe mbajtur koncerte anembanë globit.

Ndër të tjerash, 27-vjeçarja ka zbuluar se është duke punuar në albumin e ri, ku do të përfshihen disa këngë që tashmë i ka publikuar, por edhe disa sosh të padëgjuara.

“Jam duke punuar shumë në albumin tim më të ri. Do të ketë këngë të reja të padëgjuara, por edhe disa që tashmë kanë arritur suksese. Jam e lumtur me punën që kemi bërë si ekip”, ka pohuar Rita për MTV-në.

Rita ka paralajmëruar se do të mbajë edhe disa koncerte gjatë këtij viti në Amerikë si dhe Evropë.


TË NGJASHME