HomeShowbiz

Rita Ora: Ne mund të jemi yje në tapetin e kuq, por jemi edhe njerëzorë

Rita Ora ka thënë se ajo ka pyetur veten nëse ishte duke bërë gjënë e duhur në momentin kur kishte parë komentet e bëra nga njerëzit në rrjetet sociale.

Ylli i pop-it tha se këto komente kishin ndikuar shumë negativisht te ajo edhe në shëndetin mental.

Ora, 27 vjeçe, tha se ajo tani përqëndrohet vetëm në aspektet pozitive të mediave sociale dhe dëshiron të frymëzojë tifozët e saj për të bërë të njëjtën gjë.

Ajo tha: “Është e vështirë për njerëzit që të kujtojnë se edhe pse ne mund të jemi yje në tapetin e kuq dhe magjikë në kopertinat e revistave, ne jemi edhe njerëzorë”.

“Për të treguar se ndjenja e realitetit me të vërtetë i vë gjërat në perspektivë. Unë zgjedh për të përfaqësuar veten time si unë, me trupin tim ose me mënyrën se si unë vishen, për të treguar veten time”, ka thënë këngëtarja shqiptare.


TË NGJASHME