HomeShowbiz

Rita Ora performon për ‘fëmijët në nevojë’

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Rita Ora së fundmi solli pamje nga performanca e saj e fundit në Londër.

“Faleminderit bbc, Fëmijët në ndihmë ‘goditën’ sonte në performancën time, e dua atë bamirësi dhe të gjithë juve! Çdo gjë që mund të ju ndihmoj, do ta bëj! Mos harroni të vini të ejten në bbc të më shikoni mu dhe disa artistë duke performuar për të gjithë ju! Një shkoj edhe shumë të tjerë. Më prit, Victoria Secret”, ka shkruar Ora.

Rita Ora që disa vite punon me organizatën “Unicef”, për t’i ndihmuar fëmijët që kanë nevojë.


TË NGJASHME