HomePolitikë

Roth: Refuzimi i negociatave një zhgënjim i madh

Kaq zhgënjyese! Jo vetëm Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, por edhe Europa dështoi, shkruan në Twitter ministri gjerman për Çështjet Europiane, Michael Roth.

”Ne BE ka një mungesë të madhe udhëheqje dhe guximi. Ne duhet t’i mbajmë premtimet dhe të marrim përgjegjësi për paqen, stabilitetin, pajtimin dhe demokracinë në Ballkanin Perëndimor”, thekson ai.

”Unë do të vazhdoj”, përfundon Roth.//ATSH


TË NGJASHME