HomeLajmi i Fundit

Rrahën dhe dhunuan turistet minorene britanike, 4 të arrestuar në Itali

Policia italiane vuri në pranga 4 persona si pjesë një hetimi për dhunë seksuale në grup ndaj dy të miturave anglezë gjatë një feste në një vilë në Marconia di Pisticci natën midis 7 dhe 8 shtator.

Vajzat ndodheshin me pushime në Itali dhe telefonuan në numrin e urgjencës 118 për të treguar se ishin sulmuar, rrahur dhe dhunuar gjatë mbrëmjes.

Hetimet, të kryera me një shpejtësi të madhe për shkak të çështjes delikate, çuan në një kohë shumë të shkurtër të ekzekutimit të masave të sigurimit për 4 personat.