HomeModa

Rregullat e vendosjes së fondatinës sipas atristëve të makijazhit

Kur fondatina vendoset si duhet duket sikur nuk është vendosur fare.

Falë furçave të reja të makijazhit dhe metodave të reja të aplikimit, fondatina mund të duket nga e thjeshtë dhe të duket njësoj si lëkura në hutuese me një shpejtësi marramendëse.

  • Lëkura e hidratuar dhe e pastruar nga qelizat e vdekura është thelbësore përndryshe fondatina nuk do të duket shumë mirë.
  • Sigurohuni që para se të aplikoni makijazh, të lexoni etiketat e produkteve që të përdorni më të mirat e mundshme për lëkurën tuaj.
  • Filloni rregullimin e makijazhit me një furçë duke filluar nga qendra e fytyrës.
  • Aplikoni më shumë produkte në zonat e fytyrës që kanë më shumë nevojë për korrigjim që pamja juaj të jetë sa më natyrale.
  • Nëse makijazhi juaj është shumë i rëndë, aplikoni sprain fiksues të makijazhit, pasi kjo e lehtëson makijazhin e rënduar.
  • Përdorni pudër pluhur vetëm në zonën T, jo në pjesën tjetër të lëkurës.

 


TË NGJASHME