HomeRajon

Rritet numri i viktimave në Itali, ndërkohë virusi përhapet me shpejtësi

Situata në Itali vazhdon të përkeqësohet, teksa numri i viktimave nga coronavirus-i ka shkuar në 10. Tre viktimat e fundit të regjistruar janë të moshuar, ndërkohë që edhe numri i të prekurve nga virusi ka shkuar në 322.

Virusi po vazhdon të përhapet me shpejtësi në Itali dhe numri i të prekurve po rritet dita ditës.

Vijon…


TË NGJASHME