HomeLajmi i Fundit

Rritet sërish nafta, benzina dhe gazi/ Bordi vendos çmimet e reja deri me datën 12 prill

Bordi i Transparencës ka vendosur çmimet e reja për naftën, benzinën dhe gazin, çmim që do të jetë i vlefshëm deri me datë 12 prill.

Ajo që vihet re është rritja e çmimit të naftës nga 226 lekë në 233 lekë dhe e benzinës nga 208 lekë në 209 lekë, ndëraa gazi do të shitet me 115 lekë/litri.

Çmimi me pakicë deri në 12 prill:

-233 Lekë/litri për gazoilin

-209 Lekë/litri për benzinën

Çmimi me shumicë deri në 12 prill:

-221 Lekë/litri për gazoilin

-197 Lekë/litri për benzinën

“Vendimi i Bordit hyn në fuqi  dhe do reflektohet në datë  5 Prill, deri deri në mbledhjen e ardhshme të bordit, me qëllim pasqyrimin në çmimin e shitjes me pakicë të këtyre nënprodukteve, të ndryshimeve të mundshme të çmimeve në tregjet ndërkombëtare.

Çdo operator i shitjes me shumicë dhe pakicë i nënprodukteve të naftës është i detytuar të zbatojë Vendimin e Bordit të Transparencës, në lidhje më çmimet e shitjes me shumicë dhe pakicë”, njofton bordi.


TË NGJASHME