HomeSociale

Rruga e Arbrit, Rama: Ja çfarë ka mbetur ende pa u bërë

Kryeministri Edi Rama e nis ditën e sotme me pamje nga Rruga e Arbrit, në të cilën vijojnë punimet.

Rama thekson se në këtë rrugë shijohet cilësia e një projekti të konceptuar me synimin për ta harmonizuar sa më shumë me natyrën, ndërhyrjen e thellë përgjatë një peizazhi fantastik natyror

“MIRËMËNGJES dhe me këtë vështrim mbi Rrugën e Arbërit, ku shijohet edhe cilësia e një projekti të konceptuar me synimin për ta harmonizuar sa më shumë me natyrën, ndërhyrjen e thellë përgjatë një peizazhi fantastik natyror, ju uroj një ditë të mbarë të gjithëve, e sidomos në këtë rast, disa miqve këtu që nuk e di pse, po kur shohin investimet në Jug shkruajnë se nuk qenka investuar në Veri”, shkruan Rama.


TË NGJASHME