HomeLajme

Rrugët e reja të Parisit

Parisi ka përuruar sot rrugët e para rezistente ndaj zhurmës dhe nxehtësisë.

Sot rrugët e para rezistente ndaj zhurmës dhe nxehtësisë së kryeqytetit janë përuruar nga Bashkia e Parisit për t’u përshtatur me “sfidën klimatike” dhe “përmirësimin e cilësisë së jetës” së parizienëve.

Tre akse të kryeqytetit, të përzgjedhura për nivelin e tyre të ekspozimit ndaj zhurmës dhe diellit,mungesës së hapësirave të gjelbra dhe ndikimit të zhurmës tek banorët, janë aktualisht në fazën përfundimtare të shtrimit.
200 metra të rrugës kundër nxehtësisë dhe zhurmës janë shtruar,javën e ardhshme pritet të hidhet një sipërfaqe në një të tretë.


TË NGJASHME