HomePolitikë

Ruçi takim me Komitetin amerikan hebraik: Mirënjohje SHBA-së për ndihmën e pakursyer

Kryetari i Kuvendit Ruçi ka mbajtur sot një takim me përfaqësues të Komitetit Amerikan Hebraik. Ndërsa ka shprehur mirënjohjen për rolin e SHBA, Ruçi ka theksuar se shqiptarët dhe hebrenjtë, janë simbole të mbijetesës së kombeve të vogla.

I jemi mirënjohëse SHBA-ve për ndihmën e pakursyer ndaj popullit shqiptar. I jemi miënjohëse edhe për reformën në drejtësi. Shqiptarët dhe hebrenjtë janë popuj të mbijetesës”, tha ndër të tjera Ruçi .

Nga ana e tij Harris tha se SHBA-të kanë mbështetur dhe do të vazhdojnë të mbështesin Shqipërinë dhe shqiptarët në rrugën e tyre europiane dhe të zhvillimit.


TË NGJASHME