HomeLifestyle

Ryanair, linja më e re e fluturimeve low-cost tani në Shqipëri

Linja më e re ajrore në Shqipëri quhet Ryanair. Linja ajrore më e madhe e Europës, low-cost do të vijë fillimisht me fluturime drejt Polonisë, konkretisht drejt Varshavës dhe Katovicës.

Kompania irlandeze, RyanAir njihet për çmimet e ulëta me të cilat operon. Dhe vetëm me një kërkim të thjeshtë në Google kupton që Ryanair është një linjë me çmime të lira. Ende nuk dihet se sa do të kushtojnë fluturimet drejt Polonisë, por do t’ju informojmë në vijim.

RyanAir ka një nga rrjetet më të mira dhe që bën fluturime në më shumë se 160 destinacione në Evropë dhe Marok/tiranapost.al


TË NGJASHME