HomeShowbiz

Sa kushtuan stolitë me gurë të çmuar të Alketa Vejsiut në Sanremo

Damiani, marka prestigjioze italiane me famë ndërkombëtare, u përzgjodh për të zbukuruar disa nga të ftuarat e festivalit të Sanremos, një ndër to edhe Alketa Vejsiu. Të dy fustanet e moderatores, një nga Dolce & Gabbana dhe një nga Valdrin Sahiti, u kombinuan me stoli të çmuara nga marka e njohur.

Sa kushtuan stolitë me gurë të çmuar të Alketa
Sa kushtuan stolitë me gurë të çmuar të Alketa

Për fustanin e parë Dolce & Gabbana, kuratorët e Damiani-t zgjodhën një unazë Damiani Belle Epoque (€22,500) dhe vathë Damiani Shirodara me ar të bardhë dhe akuamarin (€53,000).

Sa kushtuan stolitë me gurë të çmuar të Alketa
Sa kushtuan stolitë me gurë të çmuar të Alketa

Për fustanin e dytë të krijuar nga Valdrin Sahiti, zgjedhja e tyre ishte koleksioni Damiani Bocciolo: varësja (€88,000), byzylyku (€25,000) dhe vathët (€10,960).


TË NGJASHME