HomePolitikë

Saimir Tahiri shkon te Krimet e Rënda

Pas shtyrjes per here te trete qe iu be gjyqit ne ngarkim te tij me daten 17 korrik, sot eshte caktuar mbajtja e seances se radhes gjyqesore për ish-ministri i Brendshem, Saimir Tahiri, i cili pak më parë ka mbërritur në Gjykatën e Krimeve të Rënda.

Tahiri, sic duket edhe ne fotot e shkrepura nga LSA, ka mberritur ne gjykate ne shoqerine e avokatit te tij, Maks Haxhia.

Ndaj Tahirit janë ngritur tre akuza: “Trafikimi i narkotikëve, në bashkëpunim, në formën e grupit të strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale” dhe “Grup i strukturuar  kriminal”.

tahiri4
tahiri5
tahiri6


TË NGJASHME